top of page
24©FvdS_Comfortis_72dpi_28 juni 2021.jpg
Beeld stagiair meubel.jpg
23©FvdS_Comfortis_72dpi_28 juni 2021.jpg

Nog beschikbaar

Stagiair meubelmaker/interieurbouw

Als stagiair ga je aan de slag met werkzaamheden die passen bij jouw opleiding. Uiteraard onder begeleiding van een ervaren medewerker. Je bent veelal actief bezig met diverse werkzaamheden. Om een beeld te krijgen van de mogelijkheden willen we je graag meenemen in een gemiddelde dag in onze werkplaats:

Er moeten een aantal houten panelen op maat gezaagd worden zodat later het schuim hiervoor op maat gemaakt kan worden. Dit wordt gedaan aan de hand van de gegevens die te vinden zijn op de werkplaatsbon. Eventuele oneffenheden worden weggewerkt door middel van polyesterplamuur. Als het houten paneel klaar is wordt het schuim op maat gesneden. Het juiste type schuim wordt opgezocht in het magazijn en deze wordt vervolgens op maat gesneden in de werkplaats. Ondertussen zijn jouw collega’s in het naaiatelier bezig om de stoffen of het leer te verwerken zodat deze strak om jouw paneel en schuim past. De stoffering wordt vervolgens vastgeniet op het paneel.

 

Wie ben jij?

  • Je volgt een opleiding in een relevante richting;

  • Je bent iemand die goed met maatvoeringen om kan gaan, sterk in ruimtelijk technisch inzicht en je werkt netjes

  • en secuur;

  • Je hebt een gemotiveerde houding, komt de gemaakte afspraken na en komt op tijd.

 

Wat bieden wij?

  • Een leuke, afwisselende functie als stagiair in een dynamisch en innovatief bedrijf met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;

  • Een gedreven team met enthousiaste collega’s;

  • Soort dienstverband: stage;

  • Arbeidsvoorwaarden: vervoer van de zaak voor woon/werk verkeer, reiskostenvergoeding of de mogelijkheid om gebruik te maken van één van onze Carvers. (Een 100% electrische brommobiel);

  • Werkdagen: maandag t/m vrijdag.

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze veelzijdige stageplek? Aarzel dan niet en vul onderstaand contactformulier in en stuur ons jouw cv met een korte motivatie.

Even voorstellen:

Wij zijn Comfortis. We vinden het belangrijk dat we het allerbeste resultaat behalen voor onze klanten. Daarom zoeken wij naar collega’s die dat net zo belangrijk vinden. Die perfectionistisch zijn over hun werk. Gedreven om iedere dag het onderste uit de kan te halen. En natuurlijk hoef je dat niet alleen te doen. We leiden je op en begeleiden je. We helpen elkaar waar nodig. Want wat we doen, dat doen we samen. Zo maken we de dromen van onze klanten werkelijkheid. Ben jij die nieuwsgierige en leergierige persoon die we zoeken? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! 

 

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact met ons op: Tel. 0514 68 13 17 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer
CV uploaden

Bedankt voor je sollicitatie!

bottom of page