top of page
21©FvdS_Comfortis_72dpi_28 juni 2021.jpg
10©FvdS_Comfortis_72dpi_28 juni 2021.jpg
20©FvdS_Comfortis_72dpi_28 juni 2021.jpg

Nog beschikbaar

Stagiair mode / fashion design / tailor / atelier

Als stagiair ga je aan de slag met werkzaamheden die passen bij jouw opleiding. Uiteraard onder begeleiding van een ervaren medewerker. Je bent veelal actief bezig met diverse werkzaamheden. Om een beeld te krijgen van de mogelijkheden willen we je graag meenemen in een gemiddelde dag in onze werkplaats:

Er moeten een aantal patronen uitgewerkt worden zodat het stof op maat geknipt kan worden. Dit wordt gedaan aan de hand van de gegevens die te vinden zijn op de werkplaatsbon en de mal die gemaakt is in het schip. De vorm, markeringspunten en andere relevante info wordt gemarkeerd op het patroon. Nadat ze uitgewerkt zijn, kunnen de patronen overgetrokken worden op het stof of leer. Eerst wordt de juiste rol opgezocht en gecontroleerd op eventuele schades. Vervolgens wordt het patroon overgetrokken op de stof en wordt het op maat geknipt en in elkaar gestikt onder de naaimachine. Hierna is de hoes van het kussen of het tijk van het matras klaar om gevuld te worden door de stoffeerder.

 

Wie ben jij?

  • Je volgt een opleiding in een relevante richting;

  • Je bent iemand die goed met maatvoeringen om kan gaan, sterk in ruimtelijk technisch inzicht en je werkt netjes

  • en secuur;

  • Je hebt een gemotiveerde houding en bent een echte aanpakker.

 

Wat bieden wij?

  • Een leuke, afwisselende functie als stagiair in een dynamisch en innovatief bedrijf met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;

  • Een gedreven team met enthousiaste collega’s;

  • Soort dienstverband: stage;

  • Arbeidsvoorwaarden: vervoer van de zaak voor woon/werk verkeer, reiskostenvergoeding of de mogelijkheid om gebruik te maken van één van onze Carvers. (Een 100% electrische brommobiel;

  • Werkdagen: maandag t/m vrijdag.

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze veelzijdige stageplek? Aarzel dan niet en vul onderstaand contactformulier in en stuur ons jouw cv met een korte motivatie.

Even voorstellen:

Wij zijn Comfortis. We vinden het belangrijk dat we het allerbeste resultaat behalen voor onze klanten. Daarom zoeken wij naar collega’s die dat net zo belangrijk vinden. Die perfectionistisch zijn over hun werk. Gedreven om iedere dag het onderste uit de kan te halen. En natuurlijk hoef je dat niet alleen te doen. We leiden je op en begeleiden je. We helpen elkaar waar nodig. Want wat we doen, dat doen we samen. Zo maken we de dromen van onze klanten werkelijkheid. Ben jij die nieuwsgierige en leergierige persoon die we zoeken? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! 

 

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact met ons op: Tel. 0514 68 13 17 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer
CV uploaden

Bedankt voor je sollicitatie!

bottom of page